Biomassa techniek Biostook

Waarom kiezen
voor pelletketels?

Als we willen dat het binnen warmer wordt, dan is dat een kwestie van de thermostaat hoger zetten. We denken daarbij niet meteen aan onze energierekening of de CO2-uitstoot.

 

Probleem is dat de voorraad fossiele brandstoffen steeds kleiner wordt en binnen afzienbare tijd uitgeput raakt, of onbetaalbaar wordt. Bovendien blijft de temperatuur op aarde stijgen. Stap daarom nu over op een BIODOM cv pelletketel en ben op de toekomst voorbereid!

Duurzaam & milieuvriendelijk

Ons assortiment cv pelletketels zijn zeer milieuvriendelijk en duurzaam. Bovendien kunt u met een cv pelletketel flink besparen op uw energiekosten.

 

Onze pelletketel is niet alleen een prima hoofdverwarming, ook als bijverwarming kunnen kosten worden bespaard.

Biostook
Biostook

Innovatieve technologie

Ongeveer 80% van het jaar heeft u niet het gehele vermogen van uw gasketel nodig. Dan is een cv pelletketel met lager vermogen ruim voldoende. Dit scheelt behoorlijk in de aanschafkosten. Mocht de temperatuur zo ver dalen dat de pelletketel te weinig vermogen levert, dan verwarmt de cv gasketel het cv water na, tot het de juiste temperatuur heeft.

 

De pelletketels van Biostook zijn voorzien van innovatieve BIO-LOGIC technologie, die tal van voordelen biedt aan de gebruiker.
BIO-LOGIC is een stap in de richting van meer efficiëntie en besparing op de energiekosten.

Meer weten
over de werking?

 

Lees meer over
de technologie van BIO-LOGIC

Meer weten over
de soorten pelletketels?

 

Groene energie met gebruik
van onze pellets 

Subsidie bij aankoop
van pelletketels?

 

Zo komt u in aanmerking
voor subsidie