Biostook

Leer BIOSTOOK
beter kennen

Voor ons is geen enkele oplossing standaard. De wensen van de klant en de situatie ter plekke vormen de basis voor maatwerk. Niet alleen wat advies betreft, maar ook bij de keuze voor een passend energieproduct, zoals een pelletketel of een pelletkachel. Het resultaat? Een milieuvriendelijk en duurzaam energiesysteem tegen fors lagere kosten en een aanzienlijke energiebesparing. Geen aansluit- en abonnementskosten meer!

 

Onze werkwijze is innovatief en vooruitstrevend. We zijn specialisten in energiesystemen. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, zodat we particulieren, bedrijven en instellingen van een gedegen advies kunnen voorzien.

De mensen
achter BIOSTOOK

Een gedreven team, dat altijd op zoek is naar een oplossing voor uw unieke energiesysteem. Met 15 jaar ervaring in duurzame energiesystemen dragen wij bij aan een schoner milieu en lagere energiekosten. Dat kan een pelletketel of pelletkachel zijn, maar ook een totaalsysteem waarbij een pelletketel wordt gecombineerd met een buffervat, pompgroepen en eventueel zonne-energie.

 

Samen met onze dealers streven wij telkens naar het op maat maken van een duurzaam energiesysteem. Dat is waar wij voor staan!

Bert_Stegeman_Rene_Korterink

Meer weten
over de werking?

 

Lees meer over
de technologie van BIO-LOGIC

Meer weten over
de soorten pelletketels?

 

Groene energie met gebruik
van onze pellets 

Subsidie bij aankoop
van pelletketels?

 

Zo komt u in aanmerking
voor subsidie